Tervetuloa

Rough Stallions - virtuaalinen oritalli - on syksyllä 2010 perustettu talli, joten on vielä uusi talli, tarkalleen 26.08. Tallista ei löydy vain yhden rodun edustajia, vaan pyrimme mahdollisimman monipuolisesti tarjoamaan eri rotujen oreja tammoillenne. Vielä ei ole niin paljon oreja, mutta koska hevosemme ovat tarjolla ratsuponijalostukseen, varmasti löytyy mieluinen ori.

Pyrimme saamaan oreistamme mahdollisimman laadukkaita, ja jokaiseen hevosistamme pyrimme panostamaan yksilönä. Nuorena oreille pyritään saamaan koulutusta valmennuksissa ja opetellaan kisaamaan, kunnes alkaa sujumaan ja voi yhä useampiin kisoihin ilmoittaa. Laatuarvostelut ovat jokaisen mielessä, mutta ne ovat vasta myöhemmässä tulevaisuudessa, kun on treenattu ja kilpailtu ja myös muutamia tammoja käyty tervehtimässä. Jokaisella orilla onkin samat päätavoitteet: vähintään 50 sijotusta, vähintään yksi laatuarvostelu ja vähintään yksi jälkeläinen ennen hautaan päätymistä. Jalostustoiminta onkin tärkeä osa tallia, ja siksi haluamme panostaa omalta osaltamme siihen ja kehittää rotua jälleen pidemmälle.

Jalostustoiminann ohella järjestämme myös muuta toimintaa kisojen ja valmennusten muodossa. Kisoja tulee tietenkin vähän useammin kuin valmennuksia, mutta molempia pyritään järjestämään aktiivisesti. Etenkin este- ja koulukilpailuita voi nähdä tallilla järjestettävän, vaikka kyllä sitä on välillä aina jotain erikoisempaakin kuten kenttäkilpailuita. Kenttäkilpailuiden maasto-osuus on vain järjestettävä kilometrin päässä naapuritallin tiluksilla. Valmennuksia lähinnä este & koulupuolella, ja niiden avoimuus kenellekin voi vähän vaihdella - joko nuorille hevosille, jonkun rodun edustajille tai sitten ihan vain kaikille avoimia.


00.00.2000, valmennus (taso), valmentaja: Valmentaja
tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä

00.00.2000, valmennus (taso), valmentaja: Valmentaja
tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä tekstiä