StallSevenfold

    
Synd Routician "Kalle"
Rotu: suomalainen puoliverinen Sukupuoli: ori Rek-nro: VH-62781
Syntynyt: 20.4.2009 Maa: FIN Väri: kimo Säkäkorkeus: 168 cm
Omistaja: Cery, Stall Sevenfold Kasvattaja: Cery Jälkeläiset: 1 kpl
Muuta: koulupainotteinen, koulutustaso Grand Prix, 60 cm
täyttänyt kolme vuotta 20.10.2009
KILPAILUKALENTERI
Luonnekuvaus

Ai, Kalleko näykkäisi sinua kun menit sen karsinaan? Kallen puremat -kerhoon voit liittyä satulahuoneessa. Ei ole mitään uutta jos Kalle äksyilee, etenkin vieraalle naamalle. On aika vaikea sanoa mistä se johtuu. Ei siitä, ettäkö ori pelkäisi, ei kunnioittaisi ihmisiä tai että sitä vain olisi kohdeltu kaltoin. Äh, ori äksyilee ihan vain luonteensa puolesta. Minua se on aina kiehtonut, käsivarteni on kuitenkin aina tunnoton sen jälkeen kun olemme treenailleet Kallen kanssa. Kurinpalautuksen anto on erittäin suotavaa jos ori jotain sopimatonta tekee. Epäilemme kuitenkin kaikki, että Kallesta on kasvanut lahjakas kouluhevonen, joka on myöhemmin hyvin kärttyisä paappa.

Ratsuna Kalle ei ole lainkaan oma itsensä - eli siis todella hyvä. Ratsuna ori on tasainen ja harkitseva. Se kuuntelee vain ratsastajaa. Ratsastaessa Kallen rodulle ominainen älykkyys suorastaan loistaa. Pienet ja yksinkertaiset avut ovat avain ratsastajan ja Kallen mukavalle yhteistyölle. Ori on oikea monitoimikone, sillä sen suvusta löytyy useampi koulu- ja estehevonen ja ihan lähisuvusta myös kenttähevosia. Kallen emä on myös esteillä menestynyt, mutta isä puolestaan loisti aikoinaan koulukentillä. Kalle on keskittyvä ja rauhallinen esteratsastuksessa, peloton ja nopea maastossa ja yksinkertaisesti täydellinen koulussa; keskittyvä, rauhallinen, peloton, nopealiikkeinen ja lahjakas. Ei ole liikettä jota Kalle ei ainakaan yrittäisi.

Meille kaikille on mysteeri mistä Kalle on saanut palavan himonsa kilpakentillä ja kouluratsastuksessa yleensäkkään. Sen hehkun ja innostuksen vaistoo ja näkee joskus jopa päältäkin. Kallen olemus on täysin keskittynyt ja ratsastaja voi tuntea sen lihasten värinen ja joka ikisen solun supistuksen kun se odottaa apuja rauhallisena ja varsinkin kun se suorittaa liikettä. Ori tekee kaiken antaumuksella ja tarkasti, mikä tekee siitä erinomaisen kouluratsun. Tuntuu myös, ettei ole asiaa, mikä häiritsisi sen keskittymistä suorituksen aikana - ei edes tammat saa sitä lumoihinsa vaikka kuinka heiluttaisivat peräänsä sen nokan alla.

Kun Kalleen tutustuu, huomaa sen olevan hyvin yksinkertainen hevonen. Se on hyvin kontrolloitavissa selästä käsin, kun taas maalla tallustaessa tuskin onkaan muuta kuin ongelmia. Ori on hyvä ratsastaa myös maastossa. Se ei pelkää isompiakaan autoja, vaan tallustelee rauhallisesti ohitse. Kalle on kyllä hieman pidäteltävämpi, se menisi aina paljon lujempaa, mutta oottaa kuitenkin kuuliaisena ratsastajaa.

Ori ei eroa käytökseltään hoitotilanteissa, eläinlääkärillä tai kengittäjällä. Jos vain mahdollisuus tulee, kaikkia lähellä olijoita pitää maistaa!

Sukutaulu
Routivio Adoro
hann, musta, 169 cm, VH-31303
Routinier
VIR MVA Ch, KTK-I
Aeuz
Caitee
WF Edevia
KRJ-II
Dermot Owin
KRJ-I, YLA3, JL AB
Waterfall's Evita
Slipjek's Kimena
VIR MVA Ch
awb, ruunikko, 165 cm, VH-57002
Kiefer GER
ERJ-II, YLA2, esiKTK
Kleofas
Lucienda
Yasameena ox Benipe ox
Yasmeen ox
Sukuselvitys

-

Jälkeläiset
Syntynyt Sukupuoli Nimi Rek-nro Emä
20.05.2009 ori Synd Routé VH-00000 Shy Sunrise
Valmennukset

Webbenian kouluvalmennus 7.6.2009, Grand Prix.
Kuulin, että teillä on jotain ongelmia vasemman laukan vaihtamisessa, joten päätin ottaa sen tunnin aiheeksi. Alusta alkaen Kalle kuunteli ratsastajaa, mutta syystä tai toisesta pää ei ollut vakaa, vaan heilui puolelta toiselle. Tajusin, että ratsastajan pohje teki pienen pientä liikettä, joka haittasi tätä erittäin herkkää hevosta. Kun liike lakkasi, pää pysyi siististi ja saatoimme keskittyä laukanvaihtoihin. Oikealle ei ollut mitään ongelmia, mutta vasemmalle vaihdettaessa oli aina pieni viivee. Kun ratsastaja sitten nopeutti pohjettaan, ongelma poistui päiväjärjestyksestä. Niin pienestä voivat virheet olla kiinni, kuten ne yleensä ovatkin. Kaikkiaan meni mukavasti, osaavaa ratsukkoa on aina ilo opettaa.

Rosesin kouluvalmennus 16.6.2009, Grand Prix.
Kalle oli heti valmennuksen alusta hyvin kuulolla – niinhän sen GP-tasoisen kouluhevosen pitääkin olla – ja olitte näyttävä ratsukko. Kaikki lisäykset, sulut, avot ja laukanvaihdot sujuivat rutiinilla, ja Kalle näytti todellakin parasta osaamistaan. Pientä hiomista oli kylläkin vasemman laukan vaihdoissa, mutta virheet olivat niin pieniä, ettemme takertuneet niihin. Kalle askelsi varmasti ja lennokkaasti, ja käytit apuja hyvin huomaamattomasti. Lopuksi harjoittelitte vielä pieniä pätkiä kouluohjelmista, ja Kalle toimi kuin olisi ollut oikeasti kouluradalla. Jatkakaa vain samaan malliin, niin kehitytte molemmat hurjasti!

Copyright © 2010 Stall Sevenfold | Design by saapasjalkakissa | Kuvat © E. Hendrikx

Synd Routician on virtuaalihevonen | Synd Routician is a SIM game horse

Päivitetty viimeksi 05.07.2010