Dutch Harness Horses

Tammat

dhh-t Fah Ivonne > sivuille
Prolog x India - Kwanslande

Tämä punarautias ja isosukkainen vaunushevostamma on komea näky valjakkoajossa. Ivonne ei ollut kilpaillut ennen Izaakin tuloa, mutta on suvullisesti kapasiteetikas. Ivonne itse on hyvin pirteä ja energinen tyttöpakkaus!


dhh-t Rinna > sivuille
Gilmore x Ramona - Roulet

Rinna on kilpaillut sekä valjakkoajossa, että showhevosena - hyvällä menestyksellä. Rautias tamma on suvultaan monipuolinen tapaus, sillä hevosia löytyy lähes lajista kuin lajista. Rinna viihtyy paljon omissa oloissaan.


dhh-t Regina IZ > sivuille
Stefanus x Rinna - Gilmore

Rinnan ensimmäinen tammavarsa Regina jäi meidän omaan talliin kasvamaan ja tulevaisuudessa tuomaan mainetta kasvatustyöllemme. Regina aloittaa kilpailemisen valjakkoajossa ja saddle seatissa vuoden 2011 keväällä.


dhh-t Diany > sivuille
Aferditie x Diana - Damagoshi

Diany muutti talliin alkusyksystä suoraan kasvattajaltaan. Tamma on peruskoulutettu ja kisattu harrastetasolla sekä valjakkoajossa että epävirallisissa saddle seat- ajoluokissa. Diany päätyi meille siinä toivossa, että tammasta leivotaan kilpahevonen.


dhh-t Ellah D > sivuille
Don Cavalier x Renate - Jesper

Tallin perustamisesta lähtien olin haaveillut yksipolvisesta dhh-hevosesta, joka tulisi vieraalta kasvatilta. En silti tiennyt mistä etsintä aloittaa, mutta aivan sattumalta sain käsiini orin B&Wstä ja tamman Dahabusta.Muut tammat
Tallissa asuu myös muut yksityiset hevoseni.

trak-t. Sateen Amy
trak-t. Anastace
sh-t. Linjan Killa
sh-t. Taikakuun Taruttu
sh-t. Kultan Suvi